Nye farver, nye menuer og bedre tilgængelighed. Det er blot nogle af de ting, som er ændret på den nye middelfart.dk. Rent teknisk er hjemmesiden helt nybygget og opdateret til nutidens standarder, så den blandt andet kan tilpasse sig brug på mobil og tablets.

På indholdssiden er der sket et skifte til en mere borgermindet opbygning. Det vil sige, at der er fokus på de emner borgerne har behov for at finde. Derfor er menuen i toppen blevet emneopdelt og midt på forsiden finder du direkte links til de selvbetjeningsløsninger, der anvendes allermest – fx bestilling af pas og kørekort. Kan du ikke finde det du søger, så er der et tydeligt søgefelt øverst på siden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet igen

Er du tilmeldt nyhedsbrevet på den gamle hjemmeside, så skal du tilmelde dig igen på den nye hjemmeside. Årsagen er, at vi på grund af persondatareglerne ikke må flytte din tilmelding over på den nye side. Til gengæld er det let at tilmelde sig på middelfart.dk/nyhedsbrev. Her taster du din mailadresse ind og vælger om du vil modtage nyheder, pressemeddelelser, nyheder til foreninger eller høringer.

God fornøjelse med det nye middelfart.dk