Fyns Politi, Beredskab Fyn, Trekantens Brand, kommunerne, Region Syddanmark, Beredskabsstyrelsen og det øvrige beredskab har lørdag morgen afholdt et nyt koordineringsmøde om den forestående situation med kraftige vindstød og forhøjet vandstand, som stormens Malik ventes at kunne forårsage på Fyn og øerne. Ud over koordinering af beredskabsmæssig karakter har myndighederne også fokus på den tryghedsskabende indsats.

Man kan som borger oplever væltede træer eller andre udfordringer, kan man kontakte følgende:

Beredskab Fyn: telefon 65511801 og 65511802
Middelfart Kommune Driftvagt: telefon 21239815

Trafikken – båden den kollektive og den private - kan blive påvirket. Myndighederne mødes flere gange i løbet af weekenden med henblik på at drøfte den aktuelle situation og de nyeste prognoser. Fyns Politi vil løbende og efter behov sende meddelelser ud på beredskabets vegne via Twitter, politi.dk og pressen, så alle kan følge med i udviklingen i de lokale medier.

Skulle stormen få betydning for trafikken vil det blive meldt ud i de lokale medier, men det anbefales også, at man tjekker status på trafikinfo.dk, der altid er opdateret med seneste nyt - herunder også om evt. lukning af en eller flere af de broer, der er forbundet med Fyn og Langeland.

Derudover kan alle borgere følge vejrudviklingen og få de seneste prognoser for stormen Malik på DMIs hjemmeside.

Som altid skal man ringe 1-1-2, hvis man befinder sig i en akut farlig situation eller observerer andre i en akut farlig situation.

Relevante hjemmesider at holde sig orienteret på:

dmi.dk
trafikinfo.dk
beredskabfyn.dk
politi.dk
trekantbrand.dk

Forhøjet vandstand og blæst