At spare på energien er en fælles opgave. Vil du selv spare på energien, så kan du finde link til gode råd nederst. Middelfart Kommune følger opfordringen til at sænke energiforbruget i de kommunale bygninger.

Vi er allerede gået i gang med at implementere rådene til at spare i offentlige bygninger, og vi kigger bredt på, hvor vi kan spare endnu mere på energien.

Allerede inden energikrisen har vi haft stort fokus på blandt andet at energirenovere vores bygninger og skifte gadelyset til LED-armaturer. Det har givet et fald i CO2-udledningen fra varme og el i de kommunale bygninger plus gadelys på 598 tons i 2020 i forhold til 2015. Det svarer til 29 procent.

Har du forslag til flere steder vi kan spare på energien, så kan du klikke på linket herunder og skrive dit forslag.

Udfyld formularen

Oplever du en smutter – f.eks. at lyset på en skole brænder om natten eller lignende, kan du også bruge linket - så tjekker vi op på det.

Gode råd om at spare på energien i hjemmet

Er du nysgerrig på, hvad du selv kan gøre for at spare på energien, så kan du finde spareråd til private og virksomheder hos Energistyrelsen på sparenergi.dk.

I løbet af oktober og november afholder Middelfart Kommune desuden syv inspirationsmøder i et samarbejde med blandt andre en række lokaludvalg. Alle er velkomne til at blive klogere på, hvordan man kan spare på energien i dagligdagen og energirenovere ens bolig.

Inspirationsmøderne, som alle afholdes i tidsrummet klokken 17-18, kræver ingen tilmelding. De finder sted på følgende datoer:

  • Tirsdag 11. oktober på Ejby Skole
  • Onsdag 26. oktober på Anna Trolles Skole i Brenderup
  • Torsdag 3. november på Gelsted Skole
  • Onsdag 9. november på Nørre Aaby Skole
  • Tirsdag 15. november på Strib Skole
  • Onsdag 23. november på Middelfart Rådhus
  • Tirsdag 29. november på Hyllehøjskolen