Undrer du dig over, hvilke bygge- og anlægsopgaver Middelfart Kommune mon har i kikkerten for 2024? Hvis du er håndværker, entreprenør eller på anden måde selvstændig, kan du få svar på det til Middelfart Kommunes informationsmøde for erhvervsdrivende.

Mødet afholdes tirsdag 7. november 2023, hvor det kommende års anlægsopgaver i kommunen er på dagsordenen. Udover Middelfart Kommune deltager Middelfart Spildevand, Boligforening Lillebælt, Civica og Fyns Almennyttige Boligselskab også i informationsmødet.

Det ser ud til, at resten af 2023 og 2024 kommer til at byde på en del byggeopgaver i Middelfart Kommune, da der er afsat over 100 millioner kroner til nye anlæg. Interesserede virksomheder får mulighed for under informationsmødet at blive klogere på, hvad der er i pipeline. På mødet vil man nemlig blive opdateret om alt fra indkøb, nybyggeri og renoverings- og vedligeholdelsesopgaver - og så selvfølgelig de kommende bygge- og anlægsopgaver.

Formålet med informationsmødet er at styrke dialog og åbenhed om kommunens håndtering af indkøb og udbud. Derudover skal mødet også sørge for, at de interesserede virksomheder er klædt på til at byde ind på opgaverne, så konkurrencen i kommunen styrkes.

Det er gratis at deltage i arrangementet, som bliver afholdt tirsdag 7. november klokken 14.30-16.30 i byrådssalen på Middelfart Rådhus. Du kan tilmelde dig her, og tilmeldingen skal ske senest onsdag 31. oktober 2023 klokken 14.30.

For yderligere information om arrangementet kan Contract Manager hos Middelfart Kommune, Tobias R. Askedal, kontaktes på mail Tobias.RoedigerAskedal@middelfart.dk.