Vi er ved at teste en platform der skal hjælpe os med at skabe dialog om hvilke klimatiltag vi, i fællesskab, skal lave, her i kommunen. Her håber vi at du vil hjælpe os med at teste den.

Testen er for at få dit input med i vores arbejde med platformen før vi går videre med at få den ud til alle borgere i kommunen. Platformen er lavet til at kunne hjælpe dig, som borger, med at få input til hvilken klimaeffekt der er af dine vaner og hvordan du kan spare både kroner og klimaet ved at ændre på de vaner.

Vores mål er at platformen bliver et fælles udgangspunkt for løbende dialog og vores prioritering af indsatser på klimaområdet. Det er altså kun i mindre grad for at I kan bruge den til at finde besparelser, men så vi bl.a. kan få indsigt i hvad der kunne være interessant for os at sørge for bliver en del af Klimafolkemødet i kommende år ud fra overordnet data om vaner blandt personer i Middelfart Kommune.

 

Vil du hjælpe?

Hvis du vil hjælpe os med at teste den, så send en mail til morten.lisbergmouritzen@middelfart.dk, senest d. 10. april.

Derefter sender vi et link til dig, så du kan afprøve platformen. Vi forventer at sende mail med link, til de interesserede, senest d. 13/4.