Kontakt databeskyttelsesrådgiver

Anders Juel Sørensen
E-mail: DPO@middelfart.dk
Telefon: 8888 5021, telefonen besvares ikke uden for tidsrummet: Man.-tors. kl. 9–15, fredag kl. 9-13.

Luk alle
Åben alle

Kommunens Databeskyttelsesrådgiver skal tilse, at kommunen lever op til Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven. Herunder at Middelfart Kommune efterlever de rettigheder, borgere og kommunens medarbejdere har ifølge Databeskyttelsesforordningen.

En Databeskyttelsesrådgiver skal altså holde øje med, at dine oplysninger bliver behandlet korrekt.

Derudover skal Databeskyttelsesrådgiveren hjælper kommunen med at blive endnu bedre til at passe på dine personoplysninger.

Oplysninger og informationer vedrørende sager, der afsendes fra kommunen, er ofte fortrolige. Hvis du ved en fejl modtager oplysninger, hvor du ikke er den rette modtager, bedes du venligst omgående underrette afsenderen eller databeskyttelsesrådgiveren.

Efter du har kontaktet afsenderen eller databeskyttelsesrådgiveren, er det vigtigt, at du tilintetgør de oplysninger, du ved en fejl, har modtaget.

Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren, hvis du har en mistanke om, at kommunen har lækket personoplysninger eller på anden måde har krænket fortroligheden af dine eller andre personers oplysninger.

Databeskyttelsesrådgiveren kan svare på spørgsmål om Databeskyttelsesforordningen og spørgsmål om behandlingen af dine personoplysninger. Databeskyttelsesrådgiveren kan ikke svare på spørgsmål eller yde vejledning i forhold til konkret sagsbehandling.

I forhold til spørgsmål vedr. din sag, bedes du kontakte din sagsbehandler.

Contact Data Protection Officer (DPO)

Anders Juel Sørensen
E-mail: DPO@middelfart.dk
Telephone: +45 8888 5011 - office hours 09.00 to 15.00 (monday-thursday), friday 09.00 to 13.00.