Beachvolley DM smasher sig ned i Middelfart

Middelfart Volleyball Klub og Middelfart Kommune byder alle deltagere og tilskuere velkommen til den første City Gram Slam i Middelfart nogensinde. Eventen er en del af den officielle beachvolley DM-tour i 2021.   

 
 
 
Pressemeddelelse
17. juni 2021
 
 
 
 

Beachvolley DM smasher sig ned i Middelfart

 
 
 
 
Foto Beachvolley.jpg

Foto: Ci Eshel

 
 
 
 

Middelfart Volleyball Klub og Middelfart Kommune byder alle deltagere og tilskuere velkommen til den første City Gram Slam i Middelfart nogensinde. Eventen er en del af den officielle beachvolley DM-tour i 2021.   

 
 
 
 

Havnefronten i Middelfart kommer til at summe af sommer og liv, når Danmarks bedste beachvolleyspillere dyster på KulturØ-pladsen i weekenden den 25.-27. juni. 
Som tilskuer vil du kunne opleve kampe på højt niveau fra tribuner med udsigt til Lillebælt, når spillerne kæmper om præmiesummen på 30.000 kroner. En speaker vil guide dig igennem mesterskabet, og på pladsen vil der være musik og caféområde.

- Jeg er rigtig glad for og stolt af, at vi i samarbejde med Middelfart Volleyball Klub har kunnet få en afdeling af beachvolley DM her til Middelfart - og så i et år, hvor vores volleyherrer er blevet pokalmestre og har vundet en DM-bronzemedalje. Det sætter Middelfart på landkortet, det tiltrækker medlemmer til klubberne, og det puster til elitedrømmene hos kommunens unge idrætsudøvere, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

Som optakt til Danmarksmesterskabet afholdes der desuden skole-beachvolley på KulturØ-pladsen, som er åben for alle lokale skoler fra mandag d. 21. juni til onsdag d. 23. juni. Torsdag d. 24. juni vil virksomheder og organisationer have muligheden for at dyste mod hinanden.


Brobygning Middelfart, Middelfart handel og handelslivets bakker op om arrangementet, og du vil kunne spotte volleyballs i de lokale butikker.

-    Grand Slam er kulminationen på et rigtig godt samarbejde mellem den lokale volleyball klub og Middelfart Kommune gennem de seneste mange år. Vi satser stærkt på at give en stor beachvolley-oplevelse til hele byen og gæsterne, som kommer hertil. Det stærke samarbejde mellem volleyforbundet, klubben, handelslivet, sponsorer og kommunen giver forhåbentlig en masse mennesker lyst til at opleve endnu mere volley i fremtiden, siger Mikkel Dragmose-Hansen, formand Middelfart Volleyball Klub.

Arrangementet sker under de COVID-19 restriktioner, som er gældende på afholdelsestidspunktet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Johannes Lundsfryd Jensen, borgmester, Middelfart Kommune:

tlf. 25284142

 

Mikkel Dragmose-Hansen, formand, Middelfart Volleyball Klub:

tlf. 22809526

 

 
 
 
 
    
 
 
 
 

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.