Ny skoleleder på Nørre Aaby Skole

Den 3. januar 2022 får Nørre Aaby Skole ny skoleleder. Han hedder Glenn Ullerup, og glæder sig til samarbejdet med personale, forældre og elever i og omkring Nørre Aaby.

 

 

 
 
 
 
 
Pressemeddelelse
21. december 2021
 
 
 
 

Ny skoleleder på Nørre Aaby Skole

 
 
 
 
Glenn Ullerup er ny leder på Nørre Aaby Skole
 
 
 
 

Den 3. januar 2022 får Nørre Aaby Skole ny skoleleder. Han hedder Glenn Ullerup, og glæder sig til samarbejdet med personale, forældre og elever i og omkring Nørre Aaby.

 
 
 
 

Når klokken ringer ind efter juleferien, byder Nørre Aaby Skole også deres nye skoleleder velkommen. Glenn Ullerup er 46 år og bor i Kolding. Han er en erfaren skoleleder, og de sidste seks år har han arbejdet som leder af administration, IT og Pædagogisk Lærings- og udviklingscenter på Ullerup Bæk Skolen i Fredericia - en folkeskole på flere matrikler med 1300 elever og 200 medarbejdere.

 

Før Glenn kom til Fredericia, arbejdede han som viceskoleleder på Kongsbjergskolen og på Taps Skole i Kolding Kommune.

 

Glenn Ullerup glæder sig meget til at påbegynde sit nye arbejde, og han er meget imponeret over skolens kreativitet og iderigdom på skolens facebookside.

 

- Da jeg besøgte skolen, oplevede jeg den gode energi og interesse, der er for udvikling på skolen, siger Glenn og fortæller, at han ser meget frem til at møde skolens elever, personale og forældre - og sammen med dem fortsat arbejde på, at Nørre Aaby Skole forbliver en rigtig god skole at være på.

 

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for de gode rammer og fremtidsperspektiver, der er for både skole og SFO, siger Glenn Ullerup.

 

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Glenn, som har en bred ledelseserfaring og mange kompetencer fra hans mangeårige arbejde som leder, som vi kan se passer til Nørre Aaby Skoles dynamiske og gode udvikling, siger Skole- og Dagtilbudschef, Grete Berggren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Skoleleder, Glenn Ullerup, 2037 3277

Chef for Skoler og Dagtilbud i Middelfart Kommune, Grethe Berggren 5043 1943

 
 
 
 
           
 
 
 
 

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.