Luk alle
Åben alle

At opspore smittede personer er et vigtigt redskab i bekæmpelsen af corona-virussen. Se, hvor og hvornår du kan blive testet på coronasmitte.dk.

Åbn oversigt over teststeder på www.coronasmitte.dk 

Regionerne driver testsystemet, og du kan finde mere information om hvornår du bør testes, og hvor du kan blive det på Region Syddanmarks hjemmeside på dette link: https://www.regionsyddanmark.dk/wm524356 

Coronavirus kan vise sig med feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær. Symptomerne ses op til 14 dage, efter man er udsat for smitte.

Hvis du har en mistanke om, at du kan være smittet med Coronavirus, skal du ringe til egen læge, som tager stilling til det videre forløb. Læs mere om Sundhedsstyrelsens råd her:

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar/FAQ 

 

Vil du vide mere?

Du kan hele tiden finde opdaterede informationer om Coronavirus via:

Er du smittet med corona og har du ikke mulighed for at gå i isolation på din bopæl, så kan Middelfart Kommune hjælpe. For at benytte tilbuddet skal du selv være smittet, og du skal kontakte din egen læge, som aftaler det videre forløb med kommunen.

Når danskerne mødes på fx arbejdspladser, i offentlig transport eller i sociale sammenhænge, er der en risiko for, at antallet af smittede stiger. Derfor skal der fortsat være et stort fokus på at mindske smitte i befolkningen, så antallet af smittede forbliver på et lavt niveau.

Appen smitte|stop er et digitalt værktøj, der giver os alle sammen mulighed for at være med til at forhindre, at COVID-19 spreder sig, mens Danmark genåbner. Du kan i appen nemt give besked til personer, som du har været tæt på, hvis du bliver testet positiv for ny coronavirus, og dermed kan appen være med til at bremse smittekæder.