Bygning 2, der ønskes nedrevet, er udpeget med en rød prik på kortet herover.

Bygning 2, der ønskes nedrevet, er udpeget med en rød prik på kortet herover.

Bygningen, der ønskes nedrevet, er udpeget i Slots- og Kulturstyrelsens database for fredede og bevaringsværdige bygninger. Bygningen er optaget i Middelfart Kommunes Kommuneplan 2021-2033 med en middel bevaringsværdi svarende til SAVE 4.

 

Proces

Efter bygningsfredningslovens § 18 må en bevaringsværdig bygning ikke nedrives før nedriv-ningsanmeldelsen har været offentligt bekendtgjort i mindst 4 uger og maksimalt 6 uger. Der-udover må nedrivning ikke ske før kommunalbestyrelsen har meddelt ejeren, om den efter planlovens § 14 vil nedlægge forbud mod nedrivning.

På baggrund af de indkomne bemærkninger i forbindelse med denne offentlige annoncering, vil Middelfart Kommune tage stilling til, om der kan meddeles nedrivningstilladelse til nedrivning af den tidl. staldlænge på Østerbyvej 24, 5500 Middelfart.


Høringsfrist

Hvis du har bemærkninger til at bygningen nedrives, bedes du fremsende bemærkningerne til teknik@middelfart.dk eller med brev til Middelfart Kommune, Planafdelingen, Rådhuset, Nygade 9, 5500 Middelfart senest den 11. oktober 2024.