Luk alle
Åben alle

Socialkompasset samler alle vores sociale og sundhedsrettede tilbud ét sted. Her finder du alle frivillige sociale og sundhedsrettede tilbud fra foreninger, samt udvalgte kommunale tilbud i Middelfart Kommune. Platformen er blevet til i et samarbejde mellem Frivilligcenter Middelfart og Middelfart Kommune.

I Middelfart Kommune findes et hav af forskellige frivillige sociale foreninger, som arbejder for at skabe fællesskab og trivsel for en bred vifte af målgrupper. Frivilligcenter Middelfart er de frivillige sociale foreningers paraplyorganisation og kan vejlede dig til at finde et fællesskab der passer til dig.

I foreningsguiden kan du få overblik over hvilke foreninger der findes i Middelfart Kommune. Guiden rummer over 200 foreninger som spænder over en bred vifte af aktiviteter. Her er noget for enhver.

På boblberg.dk kan du se og oprette ’bobler’, som fungerer som små kontaktannoncer. Der er rigtig mange der bruger Boblberg til at finde en ny ven, veninde, motionsmakker eller fællesskab – og du kan blive den næste.