I Middelfart Kommune tror vi på, at ”broerne begynder her”. Det er overskriften på den vision, som byrådet har sat som pejlemærke for udviklingen i kommunen.

Luk alle
Åben alle

En vision er et billede af den ønskede fremtid: Inden for synsvidde, men uden for den nærmeste rækkevidde.

Vi er i byrådet overbeviste om, at en kommune med en klar og fælles vision er en god kommune at være borger i. Der er et stærkere fællesskab, flere muligheder og bedre resultater.

En klar vision er også afgørende udadtil. Vores kommune eksisterer i kraft af, at borgerne aktivt vælger os. Konkurrencen er stor. Og først når vi selv kender vores rejsemål, kan vi for alvor invitere andre med på turen.

Middelfart Kommune har både strategier og politiske mål. Men den konstante udvikling og forandring i vores omverden kræver, at vi også arbejder med et præcist pejlemærke, der på en enkel måde giver indsatserne et samlet perspektiv. Vi tror på, at enkelheden er en dyd.

’Broerne begynder her’ sætter retning på Middelfart Kommunes rejse. Visionen er byrådets. Den rummer Fortællingen om Middelfart Kommune, de overordnede mål, vi styrer efter samt konkrete signaturindsatser, der understøtter vores vision.

Middelfart Kommunes vision fokuserer – under overskriften Broerne begynder her – på tre temaer:

  • Et godt sted at bo og leve
  • Danmarks grønne vækstkommune
  • Fokus på konkrete resultater


Læs byrådets vision: Broerne begynder her (PDF)

De politiske mål er 4-årige og fastsættes af byrådet i starten af byrådsperioden. I slutningen af perioden gøres status på resultater og byrådet kommer med anbefalinger til det kommende byråd.

Læs Politiske mål: Middelfart Byråd 2018-2021 med anbefalinger til det kommende byråd (PDF)