Undrer du dig over, hvilke bygge- og anlægsopgaver Middelfart Kommune mon har i kikkerten for 2025? Hvis du er håndværker, entreprenør eller på anden måde selvstændig, kan du få svar på det til Middelfart Kommunes erhvervslivsmøde for erhvervsdrivende.
Mødet afholdes onsdag 6. november 2024, hvor det kommende års anlægsopgaver i kommunen er på dagsordenen. Udover Middelfart Kommune deltager Middelfart Spildevand, Boligforening Lillebælt, Civica og Fyns Almennyttige Boligselskab også i erhvervslivsmødet.

Det ser ud til, at resten af 2024 og 2025 kommer til at byde på en del byggeopgaver i Middelfart Kommune, der er nemlig afsat 197 mio. kr. til anlægsprojekter. Interesserede virksomheder får mulighed for under erhvervslivsmødet at blive klogere på, hvad der er i pipeline. På mødet vil man nemlig blive opdateret om alt fra indkøb, nybyggeri og renoverings- og vedligeholdelsesopgaver - og så selvfølgelig de kommende bygge- og anlægsopgaver.
Formålet med erhvervslivsmødet er at styrke dialog og åbenhed om kommunens håndtering af indkøb og udbud. Derudover skal mødet også sørge for, at de interesserede virksomheder er klædt på til at byde ind på opgaverne, så konkurrencen i kommunen styrkes.

Det er gratis at deltage i arrangementet, som bliver afholdt onsdag 6. november klokken 14.30-16.30 i byrådssalen på Middelfart Rådhus.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via dette link. Tilmeldingen skal ske senest torsdag 31. oktober 2024.

 

Kontakt

For yderligere information om arrangementet, kontakt da Contract Manager Tobias R. Askedal på mail Tobias.RoedigerAskedal@middelfart.dk