Ejer af Strandstien 124, 5500 Middelfart søger på vegne af Strandstien 93-117 om at etablere et sammenbygget skråningsbeskyttelsesanlæg ud for matr.nr. 1xi, 1yv, 1yx, 1aah, 1yy, 1yz, 1tl, 1ys, 1afv, 1tm, 1æx, 1øa, 1aat, 1æy og 1aai Strib Færgegård, Strib-Røjleskov.

Jævnfør lovbekendtgørelse nr. 73 af 18/01/2024 Bekendtgørelse af lov om kystbeskyttelse m.v. skal ansøgninger om kystbeskyttelse offentliggøres samtidig med, at de sendes i høring.

Bilag:

Høring

Ansøgninger om kystbeskyttelsesforanstaltninger skal i offentlig høring hos berørte naboer og relevante interessenter og myndigheder.

Høringsperioden er på mindst 4 uger. På grund af efterårsferien slutter høringen den 20. november 2024.

Rettidige bemærkninger indsendt i forbindelse med høringen vil blive medtaget i den videre sagsbehandling, og ansøger vil blive informeret om de indkomne bemærkninger. Den endelige afgørelse efter kystbeskyttelsesloven offentliggøres på kommunens hjemmeside.

Høringssvar skal sendes skriftligt via en af følgende muligheder:

Eller sendes til:

Teknik- og Miljøforvaltningen, Nytorv 9, 5500 Middelfart.

Vi gør opmærksom på, at der er åbenhed i myndigheders sagsbehandling. Indkomne bemærk-ninger er omfattet af reglerne om aktindsigt og vil desuden blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i forbindelse med den politiske behandling af sagen.