Middelfart Kommune har indstillet Dorte Tordrup Nielsen til årets frivillige idrætsleder på Fyn.

Begrundelse for indstillingen:

Dorte har i 21 år været instruktør for ”Kun for mænd” i KIF Middelfart Gymnastik, hvor hun har sørget for underholdende og sund motion for mænd i alderen 40-80 år. 
Hun beskrives som en fantastisk instruktør, der forstår at lave afvekslende træning, hvor der prøves mange forskellige ting af.
Der kan blandt andet nævnes Tabata, Yoga, Step, træning med elastikker, træning med håndvægte og mange andre forskellige ting.
Holdet består af ca. 25-30 voksne mænd mellem 40 og 80 år, og Dorte forstår at inkludere alle i sin træning. Træning afsluttes altid med en 1/2 times volleyball, hvor hun også deltager.

Dorte forstår altid at få holdet til at yde mere, med et smil på læben.

Om Dorte Tordrup Nielsen:

Dorte er 68 år og bosiddende i Middelfart.

Hun har dyrket gymnastik fra sit 7. år og senere kom svømning, fodbold, jazzballet, atletik, badminton og ikke mindst volleyball til.

Da hun var 47 år tog hun tilløb og hoppede glad i en kajak, og i dag er gymnastik og kajak hendes foretrukne idrætsgrene. Når sæsonen som gymnastikinstruktør er ovre i april, fortsætter Dorte som instruktør i tur/kapkajak i kajakklubben Strømmen, hvor hun også er med i instruktørudvalget.

Dorte elsker instruktørrollen, at være med til at samle folk, se venskaber gro på tværs af alder, erhverv og samfundslag. At give glæden ved bevægelse videre, det er lønnen i sig selv.

Årets fynske sportsfestival bliver i 2023 afholdt den 21. januar. Her vil man traditionen tro hylde det fynske idrætsliv, de fynske foreninger og alle de dygtige atleter.