Luk alle
Åben alle

Ved ejendomme med fælles affaldsløsninger uddeler vi grønne poser en gang om året eller ved behov. Kontakt din vicevært eller ejendomsadministrator/udlejer, hvis du mangler poser.

Er du ansvarlig for ejendommens affaldsløsning, kan du kontakte Affald & Genbrug, hvis I mangler grønne poser. 

Overvejer I at etablere nedgravede affaldsløsninger ved jeres ejendom, så kontakt os for at få tilsendt vores retningslinjer for etablering af nedgravede affaldsløsninger. Vær opmærksom på, at der kan være op til 4 måneders leveringstid på nedgravede affaldsløsninger.

Vær opmærksom på, at der er ca. 4 måneders leveringstid på kubeløsninger til affald. Kontakt os for at høre mere om etablering af kubeløsninger.

Hvis du har din egen beholder til papir/pap & plast/drikkekartoner, har du nok også din egen Miljøkasse til farligt affald. Når kassen er fuld, kan du sætte den frem til ombytning, når din beholder til papir/plast skal tømmes.

Hvis du bor i en ejendom, hvor I har fælles beholdere, kan der også være fælles røde Miljøkasser til farligt affald. Spørg din vicevært eller ejendomsadministrator, hvordan ordningen fungerer på din adresse.

Hvad skal Miljøkassen bruges til?

Du finder en sorteringsvejledning til Miljøkassen her.