Kampene blev spillet i flot solskinsvejr med deltagelse af 10 drengehold fra 7 forskellige skoler og 3 pigehold fra 2 skoler. Alle hold spillede fantastisk, og der var masser af spænding og intensitet på banen. Respektpokalerne gik til Fjelsted Harndrup Skole for drengene og 5. klasserne fra Lillebæltskolen for pigerne.

I åbningstalen lagde formand for Børn, Kultur og Fritidsudvalget, Lars Vigsø, vægt på fællesskabet og sammenholdet.

Efter de spændende finalekampe blev vinderne kåret - Lillebæltskolen 6B for drengene og Lillebæltskolen 6A for pigerne. Vinderne skal til Barcelona i juni, hvor de møder hold fra andre lande. Turen til Barcelona er betalt af midler fra EU-projektet Erasmus+.

Cruyff Court Mesterskabet har et stærkt fokus på fællesskab, fair play og respekt, og dette blev tydeligt vist i løbet af dagen. Børnene havde en fantastisk tid, og de fik lov til at udvise deres fodboldtalenter, mens de også lærte om disse vigtige værdier.

Du kan læse mere om den samlede turnering på Streetwise14.