Anders Fæster Nielsen er ny skoleleder på Ejby Skole

Mandag den 1. november kippede Ejby Skole med flaget og bød deres nye skoleleder Anders Fæster Nielsen velkommen med taler, sang og musik.

 
 
 
Pressemeddelelse
15. november 2021
 
 
 
 

Anders Fæster Nielsen er ny skoleleder på Ejby Skole

 
 
 
 
Velkomst Anders1.jpg
 
 
 
 

Mandag den 1. november kippede Ejby Skole med flaget og bød deres nye skoleleder Anders Fæster Nielsen velkommen med taler, sang og musik.

 
 
 
 

Alle 0.-3.-klasser dannede en flot alle af flag, der fulgte Anders Fæster Nielsen godt på vej til skolens samlingssal, hvor resten af skolens elever og lærere ventede. Skolebestyrelsesformanden og skolechef Grete Berggren bød Anders velkommen til Ejby Skole, og bagefter var der brunsviger til alle.
 

For den 1. november 2021 skiftede Anders Fæster Nielsen skolelederstolen på Gelsted ud med skolelederstolen på Ejby Skole.


- Anders Fæster Nielsen er en dygtig og afholdt skoleleder, som kender- og er kendt i lokalområdet. Han kan, gennem sit kendskab til begge skoler, skabe endnu stærkere samarbejder mellem dem, og de store elever på Gelsted Skole får et gensyn med Anders, når de fortsætter i udskolingen på Ejby Skole. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med Anders, siger skolechef Grete Berggren.


Anders Fæster Nielsen varetager skolelederrollen på Gelsted Skole, indtil en ny skoleleder er fundet. Den dobbelte skolelederrolle på de to skoler kender Anders godt til i forvejen, for han har været konstitueret skoleleder på Ejby Skole siden 1. august 2021, hvor Anja Lund Becker stoppede på skolen.

 

- Vi, i ledelsen, medarbejdere og eleverne, har glædet os til samarbejdet. For en del af os er Anders jo et kendt ansigt i og med, at han tidligere har været viceskoleleder her i Ejby. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at han er den helt rette til jobbet, og vi har alle set frem til denne dag, hvor han officielt starter som skoleleder på Ejby Skole, siger viceskoleleder på Ejby Skole, Krisoffer Kirkegaard Hansen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Grete Berggren, skolechef, Middelfart Kommune

tlf. 50431943

 
 
 
 
    
 
 
 
 

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.