Ny landsholdshjemmebane i Middelfart: Volleyball Danmark og Middelfart Kommune indgår samarbejde om landsholdsvolleyball

Med en ny samarbejdsaftale med Middelfart Kommune kommer Lillebæltshallen i Middelfart fra 2022 til at danne endnu en base for de danske volleyball-landshold. Dermed vil de danske volleyballdamer og -herrers kampe fremover blive fordelt mellem to hjemmebaner i henholdsvis Øst og Vest.

 
 
 
Pressemeddelelse
4. august 2021
 
 
 
 

Ny landsholdshjemmebane i Middelfart: Volleyball Danmark og Middelfart Kommune indgår samarbejde om landsholdsvolleyball

 
 
 
 
DK_CYP_21_072.JPG

Herrelandsholdt i Volleyball. Foto: Flemming Patulski Nielsen

 
 
 
 

Med en ny samarbejdsaftale med Middelfart Kommune kommer Lillebæltshallen i Middelfart fra 2022 til at danne endnu en base for de danske volleyball-landshold. Dermed vil de danske volleyballdamer og -herrers kampe fremover blive fordelt mellem to hjemmebaner i henholdsvis Øst og Vest.

 
 
 
 

Fra 2022 kan Lillebæltshallen i Middelfart slå dørene op til volleyball i højeste kvalitet, når de danske volleyball-landshold flytter ind på deres nye hjemmebane i Vestdanmark. Det bliver en realitet efter Volleyball Danmark, Middelfart Kommune og den lokale klub Middelfart VK i fællesskab har indgået et ambitiøst samarbejde om at skabe endnu en base for vores landshold i volleyball.

 

- Vi har i Volleyball Danmark et stort fokus på at skabe fantastiske volleyballoplevelser i hele Danmark. Derfor er vi utroligt stolte over dette nye samarbejde i Middelfart, der giver os muligheden for at sprede kendskabet til vores to landshold og international volleyball på Fyn og Jylland, udtaler Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Volleyball Danmark.

 

- Samtidig er vi glade for at skulle samarbejde med to stærke partnere i Middelfart. Middelfart Kommune har allerede fra vores indledende snakke vist, at de er dedikerede og ambitiøse omkring vores samarbejde, og de arbejder inden for en række stærke værdier, som vi har let ved at identificere os med. Og som et stærkt anker i lokalmiljøet, har vi Middelfart VK, der igennem mange årtier har skabt en stor tradition for topvolleyball i byen, som vi nu glæder os til at bygge videre på, afslutter han.

 

- Vi er stolte over, at Volleyball Danmark har valgt Middelfart Kommune som vestlig hjemmebane for landsholdene. Vi har i forvejen en stærk tradition indenfor volleyball, og som hjemmebane for landsholdene får vi endnu en mulighed for at opleve sport på højt plan i Middelfart. Og netop et bredt udbud af sport og kultur er med til at gøre vores kommune attraktiv, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

 

- Som klub er vi ellevilde med at Middelfart bliver officiel hjemmebane. Landsholdskampe og muligheden for at tiltrække landsholdsspillere til lokale events kan styrke både vores bredde- og elitearbejde. Denne aftale giver virkelig potentiale for at udbrede Volley endnu mere lokalt og regionalt - vi står klar til at smashe til muligheden, siger formand for Middelfart VK, Mikkel Dragmose-Hansen.

 

Et partnerskab med mange muligheder

Offentliggørelsen af den nye landsholdshjemmebane kommer ovenpå en sommer, hvor Pepsi MAX Beachvolley Tour for første gang lagde et stop forbi Middelfart. Også her har der været et tæt samarbejde mellem Volleyball Danmark, Middelfart Kommune og Middelfart VK. Derudover blev ligaherrerne fra Middelfart VK i den forgangne sæson pokalmestre.

 

Parterne er desuden enige om, at de sammen vil forsøge at afvikle yderligere aktiviteter i hallen såvel som udendørs, gerne i samarbejde med andre lokale aktører og med fokus på miljø og klima, som er en af Middelfart Kommunes kerneområder.

 

Den nye samarbejdsaftale træder i kraft den 1. januar 2022 og er gældende til og med 2024. I denne periode vil der skiftevis blive afviklet landskampe i Øst og Vest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen, 2528 4142

Formand for Middelfart VK, Mikkel Dragmose-Hansen, 2280 9526

Administrerende direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen, 2442 9334

 
 
 
 
    
 
 
 
 

I Middelfart Kommune forbinder vi tingene. Vi forbinder historie og fremtid i udviklingen af Danmarks vækstcentrum. Vi forbinder væksten med en bæredygtig omstilling. Vi forbinder mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Og vi forbinder helt bogstaveligt Danmark, øst og vest. Broerne til alting begynder her.