Kom og hils på og vær med til at skabe og pleje et stærkt lokalt netværk i vores kommune. Sommerkuren afløser den traditionsrige nytårskur, som desværre ikke kunne afholdes i år.

Dagens program byder på:

  • Let morgenmad og netværk
  • Tale ved borgmester Johannes Lundsfryd Jensen - om Middelfart Kommunes ambition om at være blandt de mest progressive på den grønne omstilling og betydningen for erhvervsinitiativer og tiltag
  • Oplæg ved direktør Bjarne Tvede, ABB- om hvordan digitalisering og teknologi bidrager til den grønne omstilling
  • Oplæg ved chief commercial officer Christoffer Berg Lassen, Bunker Holding- om virksomhedens strategi for en grønnere fremtid med flere grønne brændstoffer til shipping-branchen.

Klimafolkemødet åbner

Efter sommerkuren åbner Klimafolkemødet kl. 10.00. Her er blå scene dedikeret erhvervslivet og byder denne dag på emner som bæredygtighed og forbrugeradfærd, det erhvervsmæssige potentiale i Power-to-X, finansiering af den grønne omstilling.

Se det fulde program for Klimafolkemødet.

Tilmelding til sommerkuren

Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding til sommerkuren skal ske via link:

Tilmelding til sommerkur.

Det er gratis at deltage, og der er plads til 160 personer. Tilmeldingen lukker, når pladserne er besat. Deltagelse i Klimafolkemødets arrangementer kræver ingen tilmelding - Klimafolkemødet er gratis og åbent for alle.