Nærhospitalet tages i brug i slutningen af 2024, men allerede 10. juni 2024 kan du komme på guidede ture rundt i huset, hvor du oplever dedikerede medarbejdere fra kommunen og sygehusene fortælle om det kommende nærhospitals mange tilbud.

Alle er velkomne, men af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig senest 1. juni 2024 klokken 12.00 via https://middelfart.plan2learn.dk/kursusvalg.aspx?id=120418. Det hele foregår på sygehuset i Middelfart, Østre Hougvej 55, klokken 16.30-18.00 i Fænøsundsalen.

Program for dagen

  1. Fælles åbning
    Taler ved regionsrådsformand Bo Libergren, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, udvalgsformand Pernelle Jensen (region) og udvalgsformand Kaj Johansen (kommune) samt en markering af, at kommune og region nu har et fælles ansvar for det fælles nærhospital.
  2. Guidede ture
    Meld dig til en af de to guidede ture på nærhospitalet, hvor du kan høre om den ombygning, der snart går i gang, og hvor du kan se din by fra toppen af sygehusbygningen.
  3. Hvad er et nærhospital?
    Få en snak med en medarbejder, der står klar til at fortælle om de nye funktioner i huset og om, hvordan samarbejdet kommer til at fungere på tværs af kommune og region.